29 Σεπ 2008

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο απογοητεύομαι από την κατάπτωση που έχει πέσει το πολιτικό αισθητήριο του Έλληνα

Όχι, δεν θα ασχοληθώ με τον Καραμανλή, τον Ρουσόπουλο τον Βουλγαράκη ή τον Τσοχατζόπουλο τον Μαντέλη τον Λαλιώτη και τον Τσουκάτο. Αυτοί (και τα ονόματα ας πούμε ότι είναι τυχαία...), λιγότερο ή περισσότερο, βρίσκουν και κάνουν.

Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Και, φίλοι μου, θα πω κάτι που μας αφορά όλους, ανεξάρτητα από την πολιτική μας τοποθέτηση. Επιτέλους λίγη σοβαρότητα στην πολιτική μας συμπεριφορά.

Τα blogs και οι παραπολιτικές στήλες γέμισαν από χαβαλέ, βασιλοπούλες και διάφορα άλλα φαιδρά. Δεν λέω καλός είναι ο χαβαλές αλλά εδώ βουλιάζουμε. Όχι άπαραίτητα λόγω Καραμανλή αλλά λόγω της φθήνιας του πολιτικού συστήματος.

Ψάξτε βαθιά μέσα σας. Πιστεύετε αλήθεια ότι αν αύριο γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου με υπουργούς την Βάσω Παπανδρέου, τον Πάγκαλο και την Διαμαντοπούλου θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για την Ελλάδα; Αν το πιστεύετε τότε ΟΚ, εγώ είμαι λάθος.

Όλοι μαζί οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε στον κοινό στόχο. Να μας πάρουν οι πολιτικοί μας στα σοβαρά και να μας σέβονται ή αν αυτό δεν γίνεται να τους αλλάξουμε. Όχι την ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ ή συνεργασίες μεταξύ τους. Όλους, όλους...

Εγώ πιστεύω πως και μέσα στα κόμματα αυτά υπάρχουν υγιείς φωνές αλλά πνίγονται στην μετριότητα του πολιτικού περιβάλλοντος.

Σχολίασαν κάποιοι ότι θεωρητικολογούμε. ΟΧΙ. Ζητείστε περισσότερα, στην καθημερινότητα σας, από τον Δήμαρχο, τον βουλευτή σας. Τα δικαιούστε.

Η πολιτκή δεν θα γίνει από μόνη της καλύτερη. Πρέπει εμείς να το απαιτήσουμε

Γιατί πάντα θα το λέω: ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

1 σχόλιο:

geo είπε...

auti i politiki pou exoume den einai auti pou mas axizei alla auti pou axizei sti ilithia kai amorfoti genia tou politexniou pou nomizontas epidi itan stin antistasi i sto politexnio einai kai ikani na dihkisei kai mia xora pou edo kai 30 xronia mas paei apo to kako sto xeirotero